Aktuality

Vzorky pásů zdarma
  • 1-9-2015
  • Vzorky pásů zdarma

Naše produkty vyrábíme na tom nejmodernějším technologickém zařízení a používáme pouze nejkvalitnější bi-metal od evropských dodavatelů.

Jsme si jisti, že pásy firmy PILANA Metal dosahují skvělého poměru cena/výkon, navíc jsme schopni zajistit velmi krátké dodací lhůty. O výhodách našich produktů chceme přesvědčit i Vás, proto novým zákazníkům nabízíme možnost získat vzorky pásu zcela zdarma.

Budeme od Vás chtít pouze informaci o tom, jakými pásy řežete kovy dosud, jaké jsou řezné parametry a jakých dosahujete s Vašimi současnými pásy výkonů. Na základě této informace Vám nabídneme bi-metalové pilové pásy z naší produkce a vzorky zašleme k otestování zcela zdarma, Vy nebudete platit ani náklady na dopravu. Po odzkoušení pásů ve Vašem provozu budeme čekat na zprávu o výsledcích testu – zajímá nás Vaše zkušenost, názory, dosažené výkony.

Věříme, že budete s našimi pilovými pásy spokojeni. Žádost o vzorky zdarma zasílejte na: stratil@pilana.cz Těšíme se na dlouhodobou obchodní spolupráci, která bude přínosem pro Vaše podnikání!

Veletrhy


Články na této stránce:

Balení ručních pilových listů

Balení ručních pilových listů

  • 15-2-2019

Nabídka různých balení ručních pilových listů na kov

Číst více

Zakázkové značení nástrojů

Zakázkové značení nástrojů

  • 1-10-2015

Abychom vyšli našim zákazníkům maximálně vstříc, nabízíme také výrobu nástrojů pod privátními značkami.

Číst více

PILANA Metal spolupracuje

Naši významní partneři

Využíváme soubory cookies, díky kterým Vám můžeme poskytovat lepší služby. Kliknutím na tlačítko OK udělíte souhlas s užitím. OK | Odmítnout Zásady používání cookies